Hamsi kuşu yaparken kullanılan malzemeler arasında en çok dikkatimi çeken hamsinin tazeliği oldu. Taze hamsiler, bu yemeğin en önemli bileşeni. Peki, hamsi kuşunun iç harcında yer alan pirinç, yemeğe nasıl bir kıvam katıyor? Yufka ile birlikte hamsilerin sarılması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Ayrıca, soğan ve maydanozun lezzete katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce bu malzemeler olmadan hamsi kuşu aynı lezzeti verir mi?
Hamsi kuşu yaparken kullanılan malzemeler arasında en çok dikkatimi çeken hamsinin tazeliği oldu. Taze hamsiler, bu yemeğin en önemli bileşeni. Peki, hamsi kuşunun iç harcında yer alan pirinç, yemeğe nasıl bir kıvam katıyor? Yufka ile birlikte hamsilerin sarılması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Ayrıca, soğan ve maydanozun lezzete katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce bu malzemeler olmadan hamsi kuşu aynı lezzeti verir mi?
Cevap yaz